COMUNICAT

                  

 

 

          În data de 14.11.2013 sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, s-au efectuat de către lucrătorii din cadrul Poliției Mun. Iași – Biroul de Investigații Criminale două percheziții domiciliare în Mun. Galați, o percheziție la Penitenciarul Galati, precum și 3 percheziții domiciliare în jud. Tulcea, în cadrul unei ample anchete declanșate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, privind comiterea de infracțiuni de înșelăciune prin metoda accidentul, fapte comise în cursul lunilor august – septembrie 2013.

Scopul acestor percheziții a fost identificarea mijloacelor materiale de probă care să fie folosite în vederea probării activității infracționale.

         Urmare a activităților desfășurate, în data de 15.11.2013 au fost reținute de procuror 3 persoane,  cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de asociere în vederea comiterii de infracțiuni și înșelăciune. Față de acestea s-a propus arestarea preventivă pe o durată de 29 de zile, propunere admisă în aceeași dată de Judecătoria Iași.

           La acest moment, cadrul procesul nu permite furnizarea mai multor detalii privind activitatea infracțională, însă imediat ce vor apare noi date de interes pentru public, le vom comunica.  

 

 

        

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL

PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA IAȘI