COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

          Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău, județul Iași, la data de 20.02.2013, au propus instanței de judecată luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 29 zile față de inculpații BUZEMURGĂ  AUREL,  zis  „Nelucu”, ANDREI  ALEXANDRU, zis „Cozonac” și BUSUIOC  GABRIEL, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată,  faptă  prevăzută și pedepsită de art. 208 alin.1 – art. 209 alin.1 lit. a), g) și i) din C. pen., și violare de domiciliu în formă continuată faptă prev. și ped. de art. 192 alin. 2 din C. pen. cu aplic. art. 41 alin. 2 și art. 33 lit. a) din C. pen., cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit. b) față de inculpatul BUZEMURGĂ  AUREL,  zis  „Nelucu”.

          Din probatoriu administrat până la acest moment procesual a rezultat faptul că inculpații BUZEMURGĂ  AUREL,  zis  „Nelucu”, ANDREI  ALEXANDRU, zis „Cozonac” și BUSUIOC  GABRIEL, în perioada aprilie 2011 – octombrie 2012, atât împreună cât și separat, pe timp de noapte și prin efracție, au comis mai multe acte materiale de furt, precum și mai multe acte de violare de domiciliu în dauna a 9 părți vătămate.

          Judecătoria Hîrlău a admis propunerea de arestare preventivă a inculpaților BUZEMURGĂ  AUREL,  zis  „Nelucu”, ANDREI  ALEXANDRU, zis „Cozonac” și BUSUIOC  GABRIEL, și a dispus emiterea mandatelor de arestare pentru o perioadă de 29 zile pe numele acestora.

         

 

Purtător de cuvânt al Parchetului

de pe lângă Judecătoria Hîrlău

 

Procuror,

Emilian-Ionuț Brătuleanu